Assortiment

Everwennink Totaal Gemak biedt meer!

Sigaretten/ Shag/ Sigaren.

Everwennink Totaal Gemak staat als tabaks-speciaalzaak graag voor u klaar met een ruim assortiment rookwaren. Ons automatisch bevoorradingssysteem staat borg voor voldoende voorraad zonder daarbij de versheid in het gedrang te laten komen. Naast  sigaretten en shagtabak kennen we een uitgebreid assortiment sigaren (o.a. Justus van Maurik, La Paz, Agio, Balmoral, Panter, Oud Kampen, Heeren van Ruysdael, de Acht Zaligheden en de de ware meesterwerkjes  van de Huifkar sigaren) Maar meer en meer leert de kenner ons eigen merk  waarderen: een eerlijke Sigaar uit geselecteerde tabakken voor een zeer attractieve prijs!

Pijptabakken/ Waterpijptabakken


Bekend in heel de omgeving is ook het ruime assortiment pijptabakken. Nagenoeg het gehele assortiment Mc. Baren tabakken is aanwezig. Ook voor de waterpijp benodigdheden bent u bij Everwennink Totaal Gemak aan het juiste adres. Met de echte “Habibi” tabakken  uit Jordanie beschikt u over een breed scala aan smaken.

En voor alle assortimenten geldt: hebben we het niet voorradig, dan zullen we alles in het werk stellen u te bedienen.

Thee melanges en Koffie specialiteiten

Sinds kort heeft Everwennink Tota al Gemak een lijn losse Thee Melanges geintroduceerd. Deze melanges zijn samengesteld uit de beste thee/kruiden/vruchten ingredienten. Dit alles leidt tot een verrassende samenstelling van smakelijke theeproducten. Wat kunt u zich voorstellen bij een `Droom der Zuidzee`, ` een Straatje van Vermeer` of een `Witte Champagne Cassis`. Laat u zich ook eens imponeren door de betoverende geuren en overtuigen door de heerlijke smaken.

Wenskaarten

Inmiddels alom bekend en geroemd: het assortiment wenskaarten bij Everwennink Totaal Gemak. Wij kozen voor de veel  kleinere, maar wel rasechte nederlandse wenskaarten van Paperclip-cards, Jodokus design en van der Meulen. Daarmee hebt u keus uit een “andere” kaart dan die van de grotere aanbieders.Ook hetgeen “Animal Greetings”  aan (dierlijke) wensen biedt is voor handen.Dat neemt niet weg dat het assortiment zeer ruim te noemen is; we kennen een voorraad van +/- 13.000 kaarten!

Fanartikelen

Voor Voetbalclub “de Graafschap” zijn we geselecteerd dealer voor de vele uitingen van de “Superboeren”. Van vaantje tot badjas, van voetbal tot broodtrommel, merendeels is het totale assortiment op voorraad.En dat ook nog eens voor heel attractieve prijzen. Kom rustig eens kijken.

Geschenkartikelen

Everwennink selecteerde bij een keur aan fabrikanten een uitgelezen assortiment geschenken.  Dit onder het motto: kleine geschenken onderhouden de vriendschap! U tref bij ons dan ook een ruim assortiment geschenken voor elke beurs.

Depot Stomerij .nl

Stomerij .nl is de nieuwe naam voor een vertrouwde service. Als Textielverwenner verzorgt LipsB.V. (bekend van de reiniging van vele verzorgingscentra en ziekenhuizen) de reiniging op een manier die minder milieubelastend is dan de reguliere chemische reinigers. Dat is goed voor het behoud van ons milieu, goed voor uw portemonnaie maar bovenal ruikt uw kleding ook weer lekker fris. Stomerij Roeloffzen besteed extra zorg aan uw kleding: optische inspectie van uw kleding voorafgaand aan de reiniging (materiaalkennis) en na reiniging vindt nog eens een optische nacontrole plaats. Misschien vraagt stomerij Roeloffzen iets meer van uw tijd maar u bent dan ook verzekerd van optimale zekerheid. En zeg eens eerlijk…is uw kleding dat niet waard?

Servicepoint DHL

Tevens kunt u bij Everwennink Totaal Gemak terecht voor zowel de verzending van paketten binnen Nederland via de diensten van DHL alsmede voor het afhalen en retourneren van zendingen van vele postorderbedrijven (o.a. Wehkamp, Neckermann, Otto, Heine, Bon Prix en vele anderen, voor de aktuele lijst raadpleegt u http://www.dhl.nl/publish/nl/nl/services/servicepoint/onzeklant.high.html