Wie zijn wij?

Aan de Parkeerplaats van de Supercoop bevind zich onze winkel. Hierin brengen we een breed scala van produkten en diensten. Zo breed dat we er zelf moeite mee hebben een goede benaming te geven aan onze winkel. In ons logo staat het woord verwen uitgelicht. En daarmee hebben we onze doelstelling wel het best weergegegeven. En dat altijd met een groot gevoel voor Service en Kwaliteit. En voor elke klant hebben wij graag een glimlach over.  

Van tabaksspeciaalzaak tot stomerij, van giftshop tot lectuurhal, van theehandel tot fotoservice en van lkansspelkantoor tot oplaadpunt voor Uw OV- chipkaart. Vele benaminghen zijn te bedenken maar weinigen dekken de gehele lading. Wilt U ons leren kennen? Stap dan gewoon vrijblijvend eens binnen.

 

Everwennink

7261 GA Ruurlo (parkeerplaats "Supercoop")
Tel.: 0573-451611
E-mail.: Ruurlo@everwennink.info