De gelukkige pechvogels

De meeste kans in de Staatsloterij.

Sinds de opening in 2006 worden er bij Everwennink Totaal Gemak in Ruurlo fikse geldprijzen uitgekeerd. Onlangs nog werd een inwoner van Ruurlo verblijdt met € 10.000,=. En dat op een 1/5 lot!

Maar er is meer: Hoewel we graag prijzen uitkeren (echt waar!) komt het ook bij ons voor dat er niet-prijswinnende-loten worden ingeleverd (helaas,maar waar!) En een loterij wordt pas leuk wanneer er met regelmaat prijzen vallen. Dus worden diegenen die geen prijs hebben gewonnen ook nog eens in de gelegenheid gesteld mee te doen aan de “Nietenbus” van Everwennink Totaal Gemak. Daarmee kan men met het niet-winnende lot alsnog mooie prijzen winnen. Geen wonder dan ook dat Everwennink Totaal Gemak haar klanten uit de wijde omgeving trekt.

Ook heeft Everwennink Totaal Gemak regelmatig activitieiten die het spelen in de staatsloterij extra aantrekkelijk maakt. En naast de verhoogde kans op prijzen valt er in de winkel altijd wel weer wat nieuws en leuks te ontdekken. Dit alles onder haar motto: “voor elke dag een glimlach”.