Wist u dat...?
  • De echte Sigarenliefhebber te kust en te keur kan gaan in het uitgebreide assortiment ?

  • Dat hierin naast de grote merken als: Justus van Maurik, Oud Kampen, Victor Hugo, La Paz,  Balmoral, Agio, Huifkar etc,  ook ons eigen merk een zeer nadrukkelijke plaats inneemt? Ook geen wonder daar steeds meer liefhebbers kiezen voor een hele goede sigaar voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  • Dat onlangs een  Mammoet Corona werd geintroduceerd? Deze sigaar van het type “Churchill” kent maar liefst een lengte van 20 cm !!!

 

  • Dat vandaag de dag ook hele mooie tabakken uit de Dominicaanse Republiek en Brazilie hun weg vinden naar de Nederlandse consument?  En dat deze perfecte sigaren voor heel betaalbare prijzen in onze winkel liggen?

  • Onze collectie Leonardo Hondenfiguren uniek is in Nederland? En dat deze collectie ook door fokkers geroemd wordt om haar ras-kenmerken?

  • Onze medewerkers elke dag weer hun uiterste best doen om onze slogan “Voor elke dag een glimlach” te laten uitkomen?

  • Onze tabakwaren middels een geautomatiseerd systeem worden bevoorraad? En dat dit garant staat voor optimale versheid? (Mocht u grotere aankopen willen doen, zijn we zeer verheugd als u ons vooraf informeert zodat we niemand hoeven teleurstellen).

 

  • Naast de voorheen koloniale goederen als tabak ook producten als versgebrande koffie (bonen) en plukverse thee variaties voeren? Dat wij voor de maling van de bonen een proffesionele bonenmaler ter beschikking hebben? En dat onze theevariaties uitsluitend bestaan uit natuurlijke ingredienten?

  • Wij graag met onze klanten  meedenken over het creeeren van geschenken?

 

  • Wij een wenskaarten collectie bezitten van plusminus 14.000 kaarten? En dat deze collectie zich duidelijk onderscheid t.o.v. de meeste winkeliers? Bij ons collecties aantreft van: Paperclip-Cards, Jodokus Design, Animal Greetings en M.P.G.?